Bestyrelsen

 

______________________________________________________________
Formand: Maria Aaen

Hovervej 66, 6950 Ringkøbing
mail: maria.aaen@icloud.com

Jeg bor ved Hover Å med min dejlige familie, min mand Max og vores tre døtre, Lucia, Olivia og Vilja. Vi har selv 6 islændere og 1 shetter: tre rideheste, 1 avlshoppe og 3 ungheste, og så tilbyder vi opstaldning i føl- og unghesteflokke og til rideheste. Min mand er skøn til at hjælpe med alt det praktiske og mine piger rider alle tre. Selv har jeg redet siden 1987, i mange år som fritids- og springrytter på hobby plan på stor hest og rejste også som ung til Tyskland som staldpige. Efterfølgende tog jeg en videregående uddannelse og blev i 2007 færdiguddannet som Plan- og Miljøingeniør, hvorefter Max og jeg flyttede til Vestjylland. I 2010 fik jeg mine første islændere, to føl vi fik i bryllupsgave af mine svigerforældre. Og jeg faldt pladask for racen. Siden har jeg redet mange og lange ture, bl.a. i Hoverdal plantage, og i 2020 købte vi ejendommen Store Bratbjerg ved Hover Å med ønsket om at gøre mere ved vores fælles heste interesse.

_____________________________________________________________________

 

Cecilie Maribo Hansen – Skavenvej 26 6880 Tarm

E-mail: ceciliemh9@hotmail.com – Tlf 61769295

Jeg bor ude ved Skaven Strand, hvor min kæreste og jeg overtog en nedlagt landejendom i sommeren 2020. Jeg har altid været passioneret omkring heste, og har redet siden jeg var 3 år gammel. Først i 2019 køber jeg min egen ismule som et års. Men jeg fandt ud af, at ventetiden var for lang, og jeg køber derfor en mere i 2021, som var ny tilredet. Jeg elsker de unge heste, og at være i den proces, hvor vi begge udvikler os sammen. Jeg kommer vidt omkring til undervisning/kurser, og ser frem til dette år, hvor min hest endelig må komme med til stævner. Jeg rider ofte ud i naturen og nyder en god tölt langs Skaven Strand.

______________________________________________________________

Sekretær: Merete Jensen, Flodgårdsvej 32, Borris, 6900 Skjern
tlf. 60 18 06 80, e-mail: merete.hanoi@gmail.com

Jeg har redet, så længe jeg kan huske. Efter en del år i udlandet og i København overtog jeg i 2018 mine forældres gård i Borris, hvor jeg nu bor med min lille bondegårdszoo bestående af islændere, æsler, geder, får, hund og katte. Jeg er mest til skovture og fællesskab, når jeg rider ud.

 

______________________________________________________________

Kassér: Peter Barner-Rasmussen
Hovervej 124, 6971 Spjald
tlf. 21 44 75 01, mail:peterbarnerrasmussen@gmail.com

Har haft islændere siden 1980. Har boet i Muldbjerg, Hover Sogn, siden 1985. Optrådte tidligere om sommeren med Vikingerytteriet ved vikingemarkeder rundt om i Jylland. Rider nu mest skovtur i Hoverdal året rundt og på ture med klubben og andre. Pensionist, historiefortæller og aktiv i forskellige bestyrelser.

______________________________________________________________

Mille Ottosen
Tlf
E-mail:

Jeg er tidligere stor-hesterytter, der blev introduceret til den islandske hest i 2021 efter en meget lang pause fra hesteverdenen – de tog mig med storm, så efter 4mdt. med part på en islænder, købte jeg den første i flokken på nu 4 islændere.
Jeg bor sammen med min mand og vores isbamser på Holmsland Klit, hvor vi nyder ture langs klitterne og på stranden, ligesom vi gerne kører efter en tur i de skønne nærliggende plantager, særligt hvis det er i fællesskab med flere andre

______________________________________________________________

Nikoline Schack Nielsen, Novej 50, 6950 Ringkøbing, 40 23 76 70, e-mail: nikoline.schack@hotmail.com

Jeg er født og opvokset på Holmsland, men bor nu i No med min kæreste og vores hund. Jeg er opvokset med islandske heste fra barnsben og har selv 4 skønne nu, som står hos min mor. Dagligt læser jeg på universitet i Herning.

 

Mest er jeg at finde på stævnebanerne samt til undervisning/kurser, men man skal heller aldrig tage fejl af en hyggelig skovtur.

 

 

 

 

______________________________________________________________

Laura Midtgård, Kronhedevej 19 Ulfborg

Tlf 30533449, Mail: Laurahekla@hotmail.com

Jeg er født og opvokset med interessen for islandske heste, siden jeg var barn har jeg drømt om at ride på fuldtid. Den dag idag, driver jeg Stutteri Rødstenskær, træningsstald, opstaldning og avl. Jeg elsker livet med og om den islandske hest, videreuddannelse og deltager gerne til stævner.

______________________________________________________________

Suppleanter: Bente Winther og Annette Slavensky

Webmaster:
Indhold: Hele bestyrelsen
Hjemmeside: Nikoline Schack Nielsen, mail: nikoline.schack@hotmail.dk