Bestyrelsen

 

______________________________________________________________
Formand: Helga Rude Nielsen 
Sønderbykærvej 6, 6900 Skjern
tlf. 22 21 62 77 / 96 48 06 02
mail:helgarude@gmail.com

Jeg blev introduceret til den islandske hest første gang, da jeg som treårig i Godthåb på Grønland af min barnepige blev placeret på fodergangen foran hestene på det lokale lille ridested. Dette resulterede i en livslang fascination af den equine familie.
Jeg bor nu sammen med min familie i Stauning, hvorfra vi ynder at ride ud på tur i engene og nyder vejret, blæsten dyrene og naturen herude

_____________________________________________________________________

 

Cecilie Maribo Hansen – Skavenvej 26 6880 Tarm

E-mail: ceciliemh9@hotmail.com – Tlf 61769295

Jeg bor ude ved Skaven Strand, hvor min kæreste og jeg overtog en nedlagt landejendom i sommeren 2020. Jeg har altid været passioneret omkring heste, og har redet siden jeg var 3 år gammel. Først i 2019 køber jeg min egen ismule som et års. Men jeg fandt ud af, at ventetiden var for lang, og jeg køber derfor en mere i 2021, som var ny tilredet. Jeg elsker de unge heste, og at være i den proces, hvor vi begge udvikler os sammen. Jeg kommer vidt omkring til undervisning/kurser, og ser frem til dette år, hvor min hest endelig må komme med til stævner. Jeg rider ofte ud i naturen og nyder en god tölt langs Skaven Strand.

______________________________________________________________

Sekretær: Merete Jensen, Flodgårdsvej 32, Borris, 6900 Skjern
tlf. 60 18 06 80, e-mail: merete.hanoi@gmail.com

Jeg har redet, så længe jeg kan huske. Efter en del år i udlandet og i København overtog jeg i 2018 mine forældres gård i Borris, hvor jeg nu bor med min lille bondegårdszoo bestående af islændere, æsler, geder, får, hund og katte. Jeg er mest til skovture og fællesskab, når jeg rider ud.

 

______________________________________________________________

Peter Barner-Rasmussen
Hovervej 124, 6971 Spjald
tlf. 21 44 75 01, mail:peterbarnerrasmussen@gmail.com

Har haft islændere siden 1980. Har boet i Muldbjerg, Hover Sogn, siden 1985. Optrådte tidligere om sommeren med Vikingerytteriet ved vikingemarkeder rundt om i Jylland. Rider nu mest skovtur i Hoverdal året rundt og på ture med klubben og andre. Pensionist, historiefortæller og aktiv i forskellige bestyrelser.

______________________________________________________________

Dorrit Thøstesen, e-mail: lervad4@gmail.com, 21 46 06 77

Jeg bor i Hanning. Jeg har aldrig redet som barn og ung men blev opfordret (i en fremskreden alder) til en tur (i longe) på en kæmpe høj hest og blev vældig grebet af det. Bevægelsen og samhørigheden med hesten. At valget af hest blev islænder har jeg aldrig fortrudt. Pga. deres gangarter, højde og deres sind. Og jeg elsker at tage til Island og ride dem i deres rette element.

 

______________________________________________________________

Nikoline Schack Nielsen, Novej 50, 6950 Ringkøbing, 40 23 76 70, e-mail: nikoline.schack@hotmail.com

Jeg er født og opvokset på Holmsland, men bor nu i No med min kæreste og vores hund. Jeg er opvokset med islandske heste fra barnsben og har selv 4 skønne nu, som står hos min mor. Dagligt læser jeg på universitet i Herning.

 

Mest er jeg at finde på stævnebanerne samt til undervisning/kurser, men man skal heller aldrig tage fejl af en hyggelig skovtur.

 

 

 

 

______________________________________________________________

Laura Midtgård, Kronhedevej 19 Ulfborg

Tlf 30533449, Mail: Laurahekla@hotmail.com

Jeg er født og opvokset med interessen for islandske heste, siden jeg var barn har jeg drømt om at ride på fuldtid. Den dag idag, driver jeg Stutteri Rødstenskær, træningsstald, opstaldning og avl. Jeg elsker livet med og om den islandske hest, videreuddannelse og deltager gerne til stævner.

______________________________________________________________

Suppleanter: Bente Winther og Annette Slavensky

Webmaster:
Indhold: Hele bestyrelsen
Hjemmeside: Nikoline Schack Nielsen, mail: skari@skari.dk