Bestyrelsen

 

_________________________________________________________________
Formand: Helga Nielsen
Sønderbykærvej 6, 6900 Skjern
tlf. 22 21 62 77 / 96 48 06 02
mail:helgarude@gmail.com

Jeg blev introduceret til den islandske hest første gang, da jeg som treårig i Godthåb på Grønland af min barnepige blev placeret på fodergangen foran hestene på det lokale lille ridested. Dette resulterede i en livslang fascination af den equine familie.
Jeg bor nu sammen med min familie i Stauning, hvorfra vi ynder at ride ud på tur i engene og nyder vejret, blæsten dyrene og naturen herude.
_________________________________________________________________

Kasserer: Berit Keibel                                                                                                                       Sdr. Klintvej 41, Lønne, 6830 Nr Nebel           Tlf 21924044                                                           mail: keibelberit44@gmail.com 

Jeg ejer og driver Havhesten sammen med Niels.                                                                 Jeg har haft med heste at gøre siden jeg kunne gå og siden min vandring på Caminoen i 2005  fundet det vigtigt at genoptage interessen. Denne gang med en islandsk hest. Det blev hurtigt til 3-4 stykker …. og tja …. i dag har Niels og jeg gang i butikken i forbindelse med Havhesten, hvor mine uddannelser og tidligere jobs som (sprog)lærer, selvstændig dybdepsykolog, voksenunderviser, kursusmager og behandler går op i en højere og gavnlig enhed. 

____________________________________________________________

Medlem: Peter Barner-Rasmussen
Hovervej 124, 6971 Spjald
tlf. 21 44 75 01                                                             mail:vikingerytteriet@gmail.com

Bor i Muldbjerg, Hover Sogn.                                  Pensioneret læge med en fortid inden for kvalitet, udvikling og sikkerhed i Ringkøbing Amt, Hospitalsenheden Vest og Region Midtjylland.
Haft islændere siden 1980.
Har tidligere optrådt om sommeren med Vikingerytteriet ved vikingemarkeder rundt om i Jylland.
Rider nu mest skovtur i Hoverdal og på ture med klubben og andre.
______________________________________________________________

Medlem: Niels Jacobsen                                      Sdr. Klintvej 41, Lønne, 6830 Nr. Nebel             Tlf 40348137

Jeg er indehaver af Havhesten og beslagsmed i 3-4 omkringliggende kommuner. Min fascination af den islandske hest startede i 1987, hvor jeg købte min første hoppe. Efter hende har vi 4 generationers turheste den dag i dag. Jeg har redet Syd- og Midtjylland tyndt i mange år og er nu professionel udbyder af natur og langtursridning. 

______________________________________________________________

Medlem: Tinna Bronton Slebsager
Toldhusvej 8, Stauning, 6900 Skjern
tlf. 40449221
mail: tbs   bohenriksen.dk

Jeg var på en historisk ridetur på en islænder i 1996. Det var min første oplevelse med den dejlige ishest og nogle mdr. efter var jeg ejer af min første hoppe Lyftning.
I de efterfølgende år er der født 9 føl på gården.  Det har været en fantastisk oplevelse. I dag har jeg 2 islændere, Saga og Fjølvi.
Jeg bor i Stauning ud til fjorden, – det bliver til mange ture ud på diget langs fjorden, på engene, på tur med klubben med madpakke i rygsækken og nyde den skønne natur.

______________________________________________________________

Sekretær: Inger Lise Kampp
Timlundvej 31, 7270 Stakroge                                           Tlf.:  24430714                                                                      mail: kampp@fibermail.dk

Jeg mødte min første islænder i starten af 90’erne, da min daværende arbejdsplads, Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole, indkøbte 6 islandske heste, som skulle indgå i skolens friluftsliv. Naturrytteren blev vækket i mig og det er siden blevet til mange skønne ture i både Danmark og Norden. I år 2000 blev jeg første gang hesteejer. Nu er jeg gået på efterløn og bor i Sandet mellem Sdr. Felding og Stakroge sammen med min hest, Blavør, som har fulgt mig rundt i det vestjyske i snart 10 år.

______________________________________________________________  Medlem: Zenia Mumm Nielsen                                                                                                           Tlf.: 23601811                                                                                                                                            mail: zeniamumm@gmail.com

____________________________________________________________

Suppleanter: Benthe Winther (1.)  og Merete Jensen (2.)

Webmaster:
Indhold: Hele bestyrelsen
Teknik: Mette Bukholt, mail: skari@skari.dk