Aktiviteter 2020

Aktiviteter 2020

Tirsdag den 10. marts: Nørkle-hygge-klubaften

Har du seletøj der skal repareres (vi tager noget værktøj med), sadler der skal pudses, en trøje der skal strikkes eller har du bare lyst til lidt hygge og en hestesnak, måske give nogle gode ideer videre til bestyrelsen, ja, så kom til klubaften i Borris. Sted: Merete Jensen, Flodgårdsvej 32, Borris, 6900 Skjern. Vi starter kl. 19.00 og vi giver kaffe, te og kage. Tovholdere: Inger Lise (24430714) og Tinna (40449221)

Ridetur ved Houstrup Strand. Søndag den 15.marts 2020

Vi er klar til at ride kl. 11.00. Vi mødes på P-pladsen ved Houstrup strand, herfra vælges en rute langs stranden eller ind i landet alt efter hvordan vejret er. Tag en madpakke med. Turen tager 3-4 timer alt efter vind og vejr og hvor lang en pause vi holder til frokost. Der vil ikke blive lavet folde, så tag grimer og snor med, hvis hesten skal stå bundet, mens vi spiser. Tilmelding til Helga Rude på sms 22216277 senest dagen før.

Mandag den 6. april: Nørkle-hygge-klubaften AFLYST

Har du seletøj der skal repareres (vi tager noget værktøj med), sadler der skal pudses, en trøje der skal strikkes eller har du bare lyst til lidt hygge og en hestesnak, måske give nogle gode ideer videre til bestyrelsen, ja, så kom til klubaften i Borris. Sted: Merete Jensen, Flodgårdsvej 32, Borris, 6900 Skjern. Vi starter kl. 19.00 og vi giver kaffe, te og kage. Tovholdere: Inger Lise (24430714) og Tinna (40449221)

Lørdag den 11. april: Påsketur på Borris hede/Borris Skydeterræn AFLYST
Vi starter kl. 11.00. Turen er på knap 20 km. Den foregår i et roligt tempo alt efter rytternes og hestenes dagsform. Vi holder pause ved en lille rasteplads, så medbring kaffe, dram, snack, madpakke, kage… og ikke mindste grime og tov, hvis du vil binde din hest når vi holder pause. Vi ved endnu ikke om vi kan få en følgebil med, men der kommer nærmere info. Mødested: Borriskrogvej 4, Borris. Kør ind på heden ved skiltene ”Nordre Ringvej” og ”miljøplads”. Der er gode parkeringsmuligheder ved miljøpladsen.
Tilmelding og yderligere information fås ved Merete Jensen. Tlf. 6018 0680.

Skjern enge tur søndag den 24.maj 2020

Vi er klar til at ride kl 11.00. Vi mødes ved pumpestation Nord v. Stauning. Ruten bliver lagt i skønnest mulige omgivelser afhængig af vejr og terræn. Turen ventes at tage ca. 2 timer.Tag en madpakke med.Tilmelding til Helga Rude på sms 22216277 senest dagen før.

Høvejstur søndag den 2. august 2020

Succesen fra de sidste par år gentager sig. Det kan blive en våd omgang. Vi rider på den gamle høvej fra Bork Vikingehavn til Værnenge. Ved den gamle hølade holdes frokostpause. Så husk lige madpakken. Vi mødes ved Bork Vikingehavn og er klar til at ride  kl.11. Turen ventes at tage ca. 3-4 timer, afhængig af hvor længe vi holder pause, så vi skridter ikke hele vejen. Tilmelding til Helga Rude på sms 22216277

Årets Harrild Hede tur foregår kl. 1400 lørdag den 5. september

Afgang fra p-pladsen for enden af Bjerregårdsvej, indkørsel ved Harrild mølle/Naturcenter. I stedet for at følge asfaltvejen til Naturcentret, køres der blot lige ud  ad en lang grusvej ind til enden af den, hvor der er en fin stor p-plads.
Der vil ikke blive arrangeret jagt i Hoverdal i efteråret, som planlagt, derfor er dette en enestående mulighed for at komme ud at springe lidt alligevel.
På Harrild Hede står mange gode forhindringer, som vores lokale guide Preben fra klubben gerne vil vise jer.
Preben rider uden om. Det er I også velkomne til, hvis I gerne vil med for netop til hest at nyde den skønne lyng, der blomstrer netop nu.
Tilmelding direkte til Preben på sms 28117590 senest den 4. september kl. 18.
Husk at melde afbud, hvis I ikke kommer alligevel.

Søndag den 20. september:  Kursus i bidløs ridning i Hee.

Kl. 9.30-16.30 ca.på Ølstrupvej 7, 6950 Ringkøbing. Det foregår udendørs på ridebane. Der er bokse til hestene.

Pris: 625 kr. (Der kan være 4 deltagere)

Caroline fra ridecare.dk kommer og lærer fra sig, så alle kan lære at ride deres skønne muler bidløs. Undervisningen er både teoretisk og praktisk, så hvis du drømmer om at kunne ride din hest bidløs med tiden, eller hesten ikke fungerer med bid, – så er muligheden her. Caroline medbringer bidløs optømning.

Husk madpakke. Zenia sørger for vand/saft/te/kaffe og kage.

Tilmelding senest 20. august til Zenia: 23601811. Betaling ved tilmelding.

Søndag den 27. sept.: tema om hestemassage.

Kl. 11 – ca. 14: Hestemassage v. Stephanie Hegested som kommer for at lære os lidt mere om vores kære heste. Lær om din hest er øm. Få massageteknikker, udstrækning, øvelser m.m. Der er to demo-heste som vi vil få vist det hele på. Så kom uden hest, men medbring godt humør og praktisk tøj.

Det foregår på Ølstrupvej 7, 6950 Ringkøbing. Det koster 50 kr. at deltage. Der er kaffe og the til at lune sig på.

Tovholder: Zenia, 23601811

Lørdag den 10. oktober: Husby klittur

Kl 10 – ca 15. Mødested: Stalden ved Husby Efterskole, Sognegårdsvej 15, 6990 Ulfborg.Den traditionelle Husby Klittur er på ca. 16 km og går gennem skov og hede. Knap 4 km rider vi på stranden.Tag madpakke og hegn med til frokosten. Servicebilen kører med det hele plus hø og vand.Tilmelding per mail til peterbarnerrasmussen@gmail.com.

Søndag den 29.11.: Juletur i Kronheden

Kl 13 – ca. 17. Juleturen går som vanligt fra Rødstenkær, Kronhedevej 19, 6990 Ulfborg og slutter med glögg, kaffe og æbleskiver i jagtstuen.Tilmelding per mail til peterbarnerrasmussen@gmail.com.

På vej…..

Kursus med Majbritt Rønnow: Vi er ved at undersøge mulighederne for at få kursus 1 i foråret og kursus 2 i efteråret.

En 2-dages tur med overnatning i shelter/telt

Træningsstævne hos Lars og Benthe – måske er det også på vej?

Hubertusjagt??  – formodentlig i slutningen af august

Stafetten. Vi vil gerne genoplive stafetten – ikke som en fysisk ting, men som en opfordring til alle jer ryttere om at invitere os andre med på en ridetur der hvor I selv plejer at ride. Stafetten annonceres af arrangøren og kun på Facebook, da der skal være mulighed for at arrangere med få dages varsel.