Aktiviteter 2021

Arrangementer i 2021:

HUSK! Skári afholder hubertusjagt søndag den 7. november i Hoverdal. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Vi mødes kl. 10.00 til en bolle og en kop kaffe/te, sadler op og rider kl. 11 – og vender hjem til en skål suppe bagefter. Det hele er inkluderet i deltagergebyret: 75 kr. for Skári-medlemmer, 100 kr. for ikke-medlemmer.

Læs mere her: Skáris Hubertusjagt 2021 – og meld dig gerne til at hjælpe med at sætte forhindringer op om lørdagen – og/eller til at pille dem ned om søndagen.

AFLYST pga. manglende deltagerantal: 🐎🐎🐎 NB! Nyt kursus hos Debelmose Isheste:
Søndag den 31/10 2021 er der arrangeret islændertræning for Skári-medlemmer ved Frederikke Stougård på Debelmose Ishestes lækre baneanlæg i Borris.
Pris: 375 kr. for 40 min træning og baneleje. Vi forventer, at første rytter er klar til undervisningsstart kl. 9.00.
Der vil være adgang til toilet og rytterstue, og shoppen vil være åben.
Tilmelding på tlf.: 41821658 senest 7 dage før. Min 5 ryttere for at arrangementet gennemføres, 3 dage før lægger vi tidstabellen op på siden her . 🏇

Og mere træning hos Debelmose Isheste:

🐎🐎🐎 Næste træning ved Cecilie Østergård på Debelmoses lækre baneanlæg i Borris bliver torsdag den 11/11 2021. Første rytter forventes kl. 18. Der er fuld skrue på lysanlægget i den mørke tid. Pris: 225,kr for en halv times træning og baneleje.

Meld jer på tlf: 21460677 senest 4 dage før, og I får en sms med ridetider 3 dage før. Hold jer endelig ikke tilbage…. Der er plads til alle

 

Sæt kryds i kalenderen nu. Nærmere information følger efterhånden som vi får aftalerne på plads

Lørdag den 3. april: Påsketur på Borris hede/Borris Skydeterræn
Vi starter kl. 11.00. Turen er på 15-20 km med indlagt frokostpause med pausefold undervejs. Vi rider i et roligt tempo alt efter rytternes og hestenes dagsform, og holder pause ved Udkigget, så medbring kaffe, dram, snack, madpakke, kage… Vi sørger for følgebil, der kører madpakker etc. ud til Udkigget.

Mødested: Muligvis Borriskrogvej 4, Borris ved miljøstationen, men hvis vi kan parkere ved Hjemmeværnsgården inde på terrænet, gør vi det, så afvent endelig info lørdag den 27. marts. Tilmelding og yderligere information: Merete Jensen. Tlf. 6018 0680.

NB! Påsketuren er aflyst pga herpes-virus. Vi håber at finde en ny dato for turen på skydeterrænet i løbet af sommeren, så hold øje med kalenderen herunder.

Søndag den 25. april: Skjern Enge-tur
Vi mødes ved Pumpestation Nord kl. 10.00 og rider langs Skjern Å – en tur på i alt ca. 15 kilometer. Tilmelding og yderligere information: Helga Rude Nielsen, Tlf. 2221 6277.

Søndag den 2. maj: Vindmølletur ved Stauning
Vi mødes kl. 10.00. Tilmelding og yderligere information: Helga Rude Nielsen, Tlf. 2221 6277.

Torsdag den 20. maj: Aftentur i Faster Plantage
Vi mødes på P-pladsen på Egerisvej (mellem Ejstrup og Egeris) kl. 19.00 og rider ca. 8 km i Faster Plantage. Tilmelding og yderligere information: Merete Jensen, Tlf. 6018 0680.

Torsdag den 3. juni: Aftentur i Skjern Enge/i Borris Plantage
Vi mødes på P-pladsen ved Gjaldbæk Bro, Skjern Å kl. 19.00 og rider gennem Albæk Mose, langs Skjern Å, over Lundenæsbroen, ad grus- og asfaltveje til Borris Plantage og tilbage til Gjaldbæk-broen. I alt ca. 15 km. Tilmelding og yderligere information: Merete Jensen, Tlf. 6018 0680.

Generalforsamling

Afholdes fredag den 4. juni kl. 18.00 hos Debelmose Isheste v. Søren Madsen

Søren giver en rundvisning i de nye faciliteter, før vi spiser sammen og holder den ordinære generalforsamling. (Se punktet om generalforsamlingen i emnelinjen på forsiden for yderligere information om selve generalforsamlingen)

 

Ridelejr for børn på Rødstenskær

I år tilbyder Laura Midtgård ridelejr for børn af Skári-medlemmer på Rødstenskær.

 • Ankomst mandag d 12/7 og afgang fredag  d 16/7 ( Uge 28 er fra 10-13 år)
 • Ankomst d 19/7 og afgang d 23/7 (Uge 29 er fra 14-17 år )

Der er dejlige overnatningsmuligheder, man skal kun medbring sovepose eller dyne/pude. Der bliver serveret lækkert mad og en masse forkælelse. Man deltager med egen hest, vi har hø og folde og boksmuligheder, hvis det ønskes. Medbring gerne kraftfoder, hvis hesten skal have det.

Ugens program:

 • Undervisning
 • Skovture
 • Små hold konkurrencer
 • Lege med hesten
 • Forskellige spil
 • Badning med og uden hest
 • Springning
 • Social samvær og meget meget andet sjovt.

Vi har et dejligt landsted midt i naturskønne omgivelser med fantastiske turmuligheder i varieret terræn, ovalbane, ridehal 20×40 m nybygget med fiberbund.  Derudover har jeg arbejdet med islandske heste i mange år, trænet, uddannet, undervist og deltaget til stævner. Vi glæder os meget til at se jer og holde sommerferie med jeres skønne børn. Pris 1800 kr.

 

Mandag den 26. juli: Sprøjtesporstur ved Hanning
Vi mødes kl. 18.00. Tilmelding og yderligere information: Dorrit Thøstesen, Tlf. 21 46 06 77.

Søndag den 1. august: Høvejstur 
Succesen fra de seneste år gentager sig. Det kan blive en våd omgang. Vi rider på den gamle høvej fra Bork Vikingehavn til Værnengene. Ved den gamle hølade holdes frokostpause. Så husk madpakken. Vi mødes ved Bork Vikingehavn og er klar til at ride  kl.11. Turen ventes at tage ca. 3-4 timer, afhængig af hvor længe vi holder pause, så vi skridter ikke hele vejen. Tilmelding og yderligere information: Helga Rude Nielsen, Tlf. 2221 6277.

Søndag den 29. august: Harrild Hede-blomstrende-lyng-tur  
Vi mødes på P-pladsen for enden af Bjerregårdsvej (indkørsel ved Harrild Mølle/Naturcenter. I stedet for at følge asfaltvejen til Naturcenteret, kører I lige ud ad en lang grusvej, til I kommer til enden og den store P-plads). Vi er klar til at ride kl. 14.00. Tilmelding og yderligere information: Helga Rude Nielsen, Tlf. 2221 6277.

Tirsdag den 21. september: Nørkleaften på Flodgård
Her har du chancen for at få pudset eller repareret dit seletøj over en kop kaffe/te med tilhørende hjemmebag – og i umådeligt godt selskab. Har du mere lyst til at strikke, hækle, fortælle historier eller nørkle med noget andet, tager du bare dét med. Vi mødes kl. 19 og alle er meget velkomne. Send gerne en sms og fortæl, at du/I kommer til Merete på 60 18 06 80. Vi ses på Flodgårdsvej 32, Borris.

Lørdag den 16. oktober: Husby Klit-tur  
Vi mødes på P-pladsen ved Husby Efterskole og er klar til ar ride kl. 10.00. Vi rider ca. 16 km og spiser madpakker ved bord-bænkesæt i klitterne, hvor vi laver pausefold til hestene. Yderligere information: Peter Barner-Rasmussen, Tlf. 2144 7501.Tilmelding per mail til peterbarnerrasmussen@gmail.com

Søndag den 7. november: Hubertusjagt 
For yderligere information, se øverst på siden her – og her: Skáris Hubertusjagt 2021

Lørdag den 27. november: Juletur på Kronheden  
Yderligere information: Peter Barner-Rasmussen, Tlf. 2144 7501.Tilmelding per mail til peterbarnerrasmussen@gmail.com

Desuden planlægger vi (afhængigt af corona-restriktioner) følgende:

 • Nørkleaftener på Flodgård med strik, sadelpudsning, reparation af seletøj, snak, kaffe/te og kage m.m.
 • Arbejdsdag(e) ved TREC-banen i Sandbæk Plantage
 • en foredragsaften om kåring v/ Søren Madsen, Debelmose Isheste
 • fællestur til Brogårdens TREC-bane
 • Spotture – kortere ture i vores ‘baghaver’ på sommeraftener

Har DU et forslag til en god fællestur – eller til et kursus, en aktivitet eller lignende, så kontakt os. Send en e-mail til Merete Jensen på merete.hanoi@gmail.com